Open dag Dierenarts Bob
Zaterdagmiddag 2 juni houden we een open dag bij Dierenarts Bob van 13.00-16.00 uur.
U bent van harte uitgenodigd.
 
Zoals u ongetwijfeld weet, heeft Bob van Wandelen de praktijk van Anne Mies overgenomen in december 2017 en is de praktijk verder gegaan onder de naam Dierenarts Bob. 
Aangezien december niet echt de meest geschikte maand is om een open dag te organiseren, is de kennismaking/ open dag doorgeschoven. Zodoende heeft Bob ook nog even de tijd gekregen om zich eerst meer bezig te houden met de praktijk en de praktijk aanpassingen.
Nu we een aantal maanden verder zijn, en ook het weer een stuk aangenamer is (hopelijk 2 juni ook), is het dan eindelijk zover.

Waarom een open dag?
Natuurlijk zien we u geregeld het hele jaar door, maar altijd met uw dier tot in de spreekkamer. En als uw dier (hopelijk) niet zoveel mankeert, dan ziet u eigenlijk alleen de wachtkamer/balie en de spreekkamer, verder hoeft u dan niet te komen. En er is zoveel meer….
Op de open dag laten we u zien, waarom wij zo trots zijn op onze praktijk en waarom we hier met onze ziel en zaligheid voor u en uw dier klaar staan. We geven u graag een rondleiding door de praktijk. Zo weet u dat, als uw dier ziek wordt, we heel veel mogelijkheden hebben om uw dier te helpen.
Op deze dag kunnen we elkaar ook op een informele manier leren kennen en ziet u ons voltallige team, dus ook de leden die u misschien nog niet zo goed kent.

Wat is er te doen op de open dag?
We denken en hopen dat we een leuk ‘programma’ voor deze open dag georganiseerd hebben. U bent van harte welkom, samen met de kinderen en eventueel uw hond. Voor andere dieren zal deze dag vermoedelijk te stressvol zijn, dus adviseren we om die thuis te laten.
  • Rondleiding van de praktijk.                                                          Dierenarts Bob is een praktijk met veel mogelijkheden; naast de spreekkamer hebben we een röntgen ruimte voor het maken van gewone en dentale (tanden) röntgenfoto’s, we hebben een uitgebreid laboratorium voor onderzoek en een operatie kamer waar alle operaties, waaronder ook de kijk operaties plaats vinden.
  • Tijdens de rondleiding krijgt u natuurlijk uitleg over de mogelijkheden. In de operatie kamer kunt u de kijkoperatie op een scherm bekijken. Deze is niet live, maar geeft wel een mooi beeld hoe de buik van een hond er van binnen uit ziet en hoe de operatie in zijn werk gaat.
  • Bij de microscoop kunnen we enge beestjes bekijken.
  • Er is voor de kinderen een leuk springkussen en schminken.                              
  • U kunt mee doen met een spelletje en heeft kans op de hoofdprijs: 3 maanden gratis voeding voor uw hond en/of kat.
  • De prijsuitreiking van onze kleurplatenactie (zie onze facebook pagina) vindt plaats. Kinderen kunnen nu een kleurplaat ophalen en deze uiterlijk zaterdag ochtend 2 juni inleveren.
  • Gezellig bijkletsen onder een hapje en een drankje. Onze ‘achter buurman’ -7 ijs en patisserie zorgt voor een heerlijk ijsje.
  • Kennis making met ons nieuwste teamlid.
 
Nieuwe collega?
Jazeker, ons team gaat uitbreiden. Er komt een dierenarts bij.
Bob kent haar al langer, en heeft in het verleden al eens met haar samen gewerkt bij een andere praktijk. Daarnaast kennen ze elkaar van de studie.
Wij zijn dan ook erg verheugd dat ze bij ons komt werken. Met haar kennis, kunde en gezelligheid zal ze een perfecte aanvulling zijn op ons team. Laura zal vanaf juni niet meer de enige dame in de praktijk zijn, zodat we ook qua man-vrouw verhouding beter in balans komen ;-).
Wie ze is? Kom gezellig zaterdag langs, en we stellen u aan haar voor.
Dinsdag 4 juni wordt haar eerste officiële werkdag.
 
 
Al met al hopen we op een gezellige middag, het liefst met een mooi weertje.
Bent u er gezellig bij?
 
De medewerkers van Dierenarts Bob