Drs. Bob van Wandelen

Drs. Bob van Wandelen

Doctorandus in de Diergeneeskunde Faculteit Diergeneeskunde te Utrecht


Educatie: Diergeneeskunde Utrecht

Werkdagen: Maandag tot en met Zaterdag

Dierenarts Bob van Wandelen

Hij is langere tijd vestigingsleider in Velserbroek geweest. Waarna de wens ontstond om zijn eigen praktijk te hebben. In 2017 is deze droom werkelijkheid geworden. In dat jaar heeft Bob de praktijk van Anne Mies Rosenthal overgenomen. Dier Medisch Centrum Rosenthal is in december 2017 na de overname veranderd in Dierenarts Bob.


Ervaring

In de jaren als dierenarts heeft Bob zich met name bekwaamd in de chirurgie, tandheelkunde en vogels en bijzondere dieren. Natuurlijk naast het algeheel dierenarts zijn. Door de vele ervaring met dieren is Bob handig met dieren en dat merkt u. Hij is rustig en kan u een duidelijk advies geven over uw dier.


School en het begin van zijn carriëre

Na zijn HAVO en VWO in Hilversum is Bob diergeneeskunde gaan studeren. Bob is in 2005 afgestudeerd aan de faculteit Diergeneeskunde van de Universiteit Utrecht. Daarna heeft hij onder andere gewerkt in verschillende praktijken in Velserbroek, Zaandam en op de faculteit Diergeneeskunde zelf.


Jeugd van Bob

Dierenliefde is er bij Bob met de paplepel in gegoten. Al van kinds af waren er altijd dieren in zijn nabije omgeving. Zowel in huis als in de tuin. Van alles is er in die jaren gehouden vogels, honden, katten, fretten, reptielen, gifkikkers en eekhoorns om er een aantal te benoemen. Ook verzorgde hij samen met zijn vader de gewonde (wilde) dieren die waren gebracht door bezorgde omwonende of dieren van de kinderboerderij. Ook nu nog steeds zijn er vogels, een hond en reptielen thuis. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Bob al sinds zijn 12e jaar wist dat hij dierenarts wilde worden.