Prijslijst

Onze prijslijst proberen we up-to-date te houden, prijswijzigingen blijven voorbehouden. Alles is zo veel mogelijk compleet. Bij de vaccinatie tarieven zijn de gezondheid controle en de entstof samen verrekend.

Bij operaties is dit inclusief de narcose en benodigde medicatie, zoals pijnstilling, voor thuis. Indien nodig komen de kosten van een operatie pakje of kraag erbij.

Groep: Naam: Prijs (inclusief):
Groep: Naam: Prijs (inclusief):
Tarieven uitleg

We geven u graag een idee wat u bij Dierenarts Bob aan zorgkosten betaalt voor uw dier. In de online tarievenlijst staan de meest voorkomende behandelingen en standaard tarieven. Staat een handeling / behandeling er niet bij? Dat kan, het is te uitgebreid om alle verschillende tarieven van medische behandelingen hier neer te zetten. Kom gerust langs of bel ons voor een prijsindicatie indien u vragen heeft over een andere behandeling dan deze lijst.

De tarieven in de tarievenlijst zijn inclusief 21% BTW. Alle handelingen en injecties zijn belast met 21 % BTW. Alleen medicatie die u mee krijgt om zelf te geven aan uw dier valt onder het 6% BTW tarief.

De tarieven van de vaccinaties zijn inclusief de bijbehorende gezondheidscheck. Operatie tarieven zijn inclusief alles; dus de (gas)narcose met infuus en narcosebewaking, de benodigde medicatie/pijnstilling tijdens en na de behandeling. Ook een standaard na controle is inbegrepen bij deze kosten. Indien uw dier een kraag of medical petshirt nodig heeft wordt deze wel als extra kosten gerekend.

U kunt voor een behandeling die niet in de tarievenlijst vermeld staat een kostenschatting krijgen indien u dit wenst. Wij zullen de definitieve rekening niet meer dan maximaal 10% laten afwijken indien een behandeling meer zorg nodig heeft. Mocht tijdens de behandeling blijken dat er veel meer aan de hand is met uw dier, en hij veel meer zorg nodig heeft dan begroot op de kostenschatting, dan wordt er altijd eerst met u overlegd.