Spoedgeval?

Tja, wat is nu precies een spoedgeval? En wat nu als u een spoed geval heeft? Gaat u dan eerst de website van de dierenarts raadplegen, zien of het echt een spoedgeval is en of je hem of haar mag lastig vallen? Wij denken van niet. Daarom volgt er nu geen opsomming van symptomen welke wel of geen spoed vereisen. Bij Dierenarts Bob hebben we liever dat u, bij twijfel over de gezondheid van uw dier, even overlegt. Dat kan heel gemakkelijk door te bellen, of door een WhatsApp of SMS te sturen. Veel aandoeningen zijn in vroeg stadium beter te behandelen. Wacht dus niet te lang maar overlegt u gerust.

Het is voor u als eigenaar al vaak moeilijk genoeg om te zien of een dier ziek is, zeker als het een kat of cavia is. Dus als u wat ziet; overleg gewoon met ons. We hebben liever dat u een keer te vroeg dan te laat contact met ons opneemt.

Spoed of overleg bij Dierenarts Bob?

• Bel: 035 – 54 29 312
U wordt dan vanzelf doorgeschakeld naar het 06 nummer van onze dierenarts Bob van Wandelen, indien de praktijk gesloten is.

• WhatsApp of SMS ons voor overleg buiten openingstijden op 06 - 57 60 27 42
U kunt, zeker als u denkt dat het niet echt spoed is, maar u heeft toch twijfels of het ‘normaal is of niet’, gewoon een berichtje sturen naar de diensttelefoon. De dierenarts reageert dan zodra hij tijd heeft. Dit werkt alleen maar als de praktijk gesloten is, aangezien alleen dan deze telefoon aan staat.