Thessa Goené

Thessa Goené

Paraveterinair in diergeneeskunde


Educatie: Para-Veterinaire opleiding Barneveld

Werkdagen: Ochtenden - Middagen

Wie ben ik?

Mijn naam is Thessa en ik ben opgegroeid in Houten nabij Utrecht. Vanaf dat ik kon lopen, stond alles in het teken van dieren. Er waren altijd (oppas)dieren in huis zoals hamsters, katten, konijnen en honden.En ik vond ze allemaal even leuk en interessant. Het viel dan ook in de lijn der verwachting dat ik na deHavo 'iets' met dieren ging doen. Uiteindelijk heb ik in 2016 mijn paraveterinair diploma behaald aan het Wellant College te Houten. Naast mijn opleiding heb ik bij de Pets Place Nieuwegein gewerkt.


Werkervaring

Van 2017 tot en met juli 2022 heb ik fulltime gewerkt bij een kliniek in Hilversum als allround paraveterinair. Daar heb ik me toegelegd op de tandheelkunde en de beeldvormende techniek. Maar het vak heeft nog zo veel meer mooie kanten. Vanaf 1 augustus 2022 ben ik werkzaam bij Dierenarts Bob. U kunt mij maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag vinden op de praktijk.


Hobby's

Mijn vriend en ik wonen in Huizen op 150 meter afstand van het Gooimeer. We zijn ook veel buiten en bij, op of in het water te vinden. Ik wandel graag met onze hond Jukka, een driepotige Shiba Inu. Soms lopen de twee katten, Bagheera en Balou een rondje mee. Ook hebben we nog een hoogbejaarde degoe en twee tijgerpythons als huisgenoten.